Ligde geçtiğimiz hafta Beykoz İshaklıspor’u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alan Yalova FK, bu galibiyetin moraliyle Ziraat Türkiye Kupası’na hazırlanıyor. Ligde de rakibi olan Galata Spor Kulübü ile bu kez kupa mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan Yalova temsilcisi, karşılaşma öncesindeki hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Yalova FK, maç günü sabah saatlerinde İstanbul’a hareket edecek.

Whatsapp Image 2026 09 15 At 17.30.08 (1)

Karşılaşma saat 15.00’te

Galata Spor Kulübü ile Yalova FK arasındaki Ziraat Türkiye Kupası ilk tur karşılaşması, 16 Eylül Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele saat 15.00’te başlayacak.

Karşılaşmayı Mersin bölgesi klasman hakemlerinden Burak Filik yönetecek. Filik’in yardımcılıklarını Kadir Kara ve Hüseyin Batuhan Şahin yapacak. Harun Kaan Yıldırım ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Kacir’den Alışveriş Festivali Tepkisi: “Yerel Esnaf Yok Sayılmamalı”
Kacir’den Alışveriş Festivali Tepkisi: “Yerel Esnaf Yok Sayılmamalı”
İçeriği Görüntüle

Yalova FK, ligde elde ettiği ilk galibiyetin ardından kupa mücadelesinde de sahadan turla ayrılarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.