Yalova merkezli Karaderili Şirketler Grubu hakkında açılan devre mülk dolandırıcılığı davasının 4. duruşması Yalova 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

I M G 20250928 W A0011

Aralarında şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Kaan Karadereli, Aral Sarıtürk ve Koray Öngen’in de bulunduğu 6 tutuklu sanık duruşmaya katıldı. Ayrıca Yaprak Dökümü dizisinde “Ahmet” karakteriyle tanınan oyuncu Yusuf Atala da SEGBİS aracılığıyla ifadesini verdi.

I M G 20250928 W A0012

Sanıklar suçsuz olduklarını belirterek tahliyelerini talep etti. Ancak mahkeme heyeti, tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dosyadaki eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

İstanbul, Bursa ve İzmir’de hissedilen deprem: 5.6!
İstanbul, Bursa ve İzmir’de hissedilen deprem: 5.6!
İçeriği Görüntüle

I M G 20250928 W A0013

Dava kapsamında sanıklar; “dolandırıcılık”, “rüşvet vermek” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” suçlamalarıyla yargılanıyor.

I M G 20250928 W A0014

#Yalova #Devremülk #Dolandırıcılık #KaraderiliGrubu #Mahkeme #SonDakika #Hukuk #Yargı #TürkiyeGündemi #YalovaHaber